Cesta s EY rovnou do uší. Rozjeli jsme podcasty o tématech, která hýbou byznysem

Na Facebooku a Instagramu už jsme nějaký ten pátek, a tak bylo na čase poohlédnout se po nějaké nové výzvě. A vzhledem k tomu, že podcasty nás baví poslouchat, padla volba právě na ně. Konec konců, když může být na Spotify playlist zvuků hospody Severka ze seriálu Most!, tak proč bychom nemohli mít své podcasty i my? V podcastech Cesta s EY se budeš pravidelně setkávat se zajímavými lidmi a tématy, které hýbou byznysem.

Do prvního dílu podcastu Cesta s EY jsme si nemohli pozvat nikoho jiného než Petra Knapa, jednoho z našich partnerů v Advisory. Petr je zodpovědný za 17 zemí, ve kterých EY dělá consulting. Bavili jsme se o tom, jaké vnímá změny v consultingu od doby, kdy ještě nefungoval internet, jak se dá řídit tým 100 lidí nebo proč si organizace najímají konzultanty. Rozebírali jsme Petrův oblíbený automotive a dramatické změny, kterými prochází, Teslu a Elona Muska nebo Škodovku. Mimo práci nám Petr prozradil, jak vypouští páru u podcastů nebo šachů a jak si udržet work-life balance. A kdyby nám nevypadla elektřina, stihl by Petr říct i to, že kromě toho, že je aktivní na LinkedInu a Twitteru, můžeš se s ním potkat v našem officu ve Florentinu na některé z akcí, které pořádáme.

První díl si můžeš poslechnout na Spotify nebo iTunes a k vidění je také na YouTube.

A na jaké hosty se můžeš těšit v dalších dílech?

V dubnu si budeme povídat s Tomášem Kafkou, který je naším partnerem ve forenzních službách a také česká florbalová legenda. V květnu se pak u mikrofonu potkáme se Sandrou a Alicí z recruitmentu, takže pokud tě zajímá, jak u nás probíhá výběrko, jak vypadají (zbytečně) obávaná „ácéčka“ nebo jaké akce pořádáme pro studenty, raději si naše podcasty rovnou přidej do knihovny nebo do oblíbených, ať je máš vždy po ruce.

Nový podcast najdeš každý měsíc na Spotify, iTunes a pokud k poslechu preferuješ i obraz, můžeš si ho pustit i na YouTube. A pokud máš nápad, jaké téma by sis rád poslechl, napiš nám a my se ho pokusíme zařadit do některého z příštích dílů.

Sandra Jirásková

Recruitment manager

Máš zájem o newsletter plný inspirace?